4. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister Partsil mäluga kehvad lood

Majandusminister Juhan Parts tunnistab, et ei mäleta täpselt, kuidas ise 2007. aastal riigikogus elektrituruseaduse menetlemise ajal hääletas.

„See oli 2007. aastal jah? See oli selline aeg, kus mul oli palju ringisõitmisi. Olin seaduse aktiivse menetlemise ajal ilmselt väliskomandeeringus. Aga selle peab üle kontrollima,“ rõhutas Parts.

Minister toonitab, et oli toona juba elektrituruseadusse kirjutatud dotatsioonide osas väga kriitiliselt meelestatud.

Kontrollisin üle, kus Juhan Parts 14.-15.veebruaril 2007, mil elektrituruseadusse viidi suurärimees Urmas Sõõrumaa soovil sisse kõrgemad taastuvenergia dotatsioonimäärad ning seadus kolmandal lugemisel vastu võeti, viibis.

Selgus, et Parts oli mõlemal päeval riigikogus. Ta oli end istungile registreerinud, kuid jättis mõlemal juhul hääletamata.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755