29. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hewlett-Packardi prognoosid rõõmustasid analüütikuid

Maailma suurim arvutitootja Hewlett-Packard prognoosis 2011. majandusaastaks analüütikute oodatust suuremat kasumit ja käivet, vahendab Bloomberg.

Ühtlasi teatas ettevõte, et neil on võimalik teha hea juhatuse esimehe valik ettevõtte seest ja väljastpoolt kanditaatide seast.

Mõnede kuludeta tuleb ettevõtte kasumiks 5,05 kuni 5,15 dollarit aktsia kohta, seda 131,5 kuni 133,5 miljardi dollarilise käibe juures, ütles ajutine juhatuse esimees Cathie Lesjak. Analüütikud prognoosisid kasumiks 5,01 dollarit aktsia kohta ja käibeks 131,7 miljardit dollarit.

Ettevõte plaanib tagastada osa raha aktionäridele läbi dividendide ja aktsiate tagasi ostu .

„Aktsia on nii odav ja nüüd loob kõrgem dividend investoritele parema dividenditootluse,“ ütles Gleacher & Co analüütik Brian Marshall, kes soovitab aktsiat osta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755