Tele2 Eesti käive kasvas 4%, kliente lisandus 7000

Mobiilsideoperaatori Tele2 Eesti käive kasvas kolmandas kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4% ja kliendibaasi lisandus 7000 uut mobiilsideklienti.

Aktiivsete mobiilsideklientide koguarv ületas 472 000.

Tele2 Eesti käive oli kolmandas kvartalis 412 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4%. Ettevõtte kulumieelne ärikasum (EBITDA) kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 6%, teatas ettevõte. EBITDA oli antud kvartalis 117 miljonit krooni.

Toodud käive ja EBITDA ei sisalda ühekordset provisjoni summas 29 miljonit krooni, mis on seotud käimasolevate kohtuvaidlustega enamsaadud sidumistasude osas aastatel 2006-2007.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Toomas Tiiveli hinnangul näitab käibe- ja kasumikasv, et majandustsükli põhi on selja taha jäänud. „Sektori edasises kasvus näeme eelkõige potentsiaali mobiilsel andmesidel, mille klientide arv, teenuste kasutus, kui seadmete müük tegi kolmandas kvartalis läbi tugeva tõusu. Näiteks nutitelefonide osakaal moodustas koguseliselt juba 28% kogu Tele2 mobiiltelefonide müügist,“ lausus Tiivel.

Tele2 keskendus kolmandas kvartalis kiire 3,5G interneti leviala laiendamisele, käivitades keskmiselt kolm uut 3,5G tugijaama nädalas.

Üle-euroopaline Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontsern pakub teenuseid 30 miljonile kliendile 11 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 472 000 kliendile. Tele2 turuosa on 34%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara