20. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2-s tõusid palgad viimati 2008. aastal 

Tulude ja kasumlikkuse poolest oleme tagasi aastas 2006, seetõttu üldist palgatõusu me järgmisesse aastasse ei plaaneeri, vaid otsustame selle vajadusel iga töötaja puhul eraldi, märkis Tele2 juhatuse esimees Toomas Tiivel.

“Viimati toimus suurem palgatõus Tele2-s 2008. aasta alguses. Pean seejuures oluliseks, et vahepealsetel keerulistel aegadel pole me palku vähendanud ega töötajaid koondanud,” rääkis Tiivel.

“Samas oleme praegu tulude ja kasumlikkuse poolest piltlikult öeldes tagasi aastas 2006, seetõttu üldist palgatõusu me järgmisesse aastasse veel ei plaaneeri, kuid kui on kellelgi vaja palka tõsta, siis otsustame selle iga töötaja puhul eraldi,” nentis ettevõtte juht.

Äripäeva infoleht Tööjõuturg uuris kõrgema ja madalama ametikoha palgevahemikku firmades ja seda, milliseid muutuseid toob majanduse elavnemine. Uuringust selgus, et majanduse elavnedes jäävad palgad esialgu samaks.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755