28. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7 Eesti ettevõtjat Põhjamaade paremate start-up’ide seas

50 Põhjamaade  lootustandvama start-up ettevõtjate nimekirja Nordic Venture 50+  seas on ka seitse eestlaste ettevõtmist.

Nordic Venture 50+ hõlmab endast kõige lubavamaid regiooni start-up ettevõtteid keskkonnatehnoloogia, loodusteaduse ning info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia alal.

Ettevõtjate esindajad teevad novembri algul ettekande oma tegevusest rahvusvaheliste riskikapitalistide, korporatiivsete investorite ja strateegiliste äripartnerite ees.

Eestlaste start up-id:Fits.me virtuaalne proovikabiin - asukoht Tallinn, juht Heikki Haldre

Fits.me virtuaalne riietusruum lubab lahendada ühe suurema probleemi e-kaubanduses, suurendada kaupmeeste müüginumbreid ja vähendada kulusid dramaatiliselt.

TaxiPal – Tallinn, Raoul Järvis

TaxiPal on auhindu saanud tasuta ja lihtne mobiilne taksoteenus, mis võimaldab euroliidus, USAs, rohkem kui 2000 linnas tellida taksoteenust

GrabCAD – Tallinn, Indrek Narusk

GrabCAD - inseneridele veebiraamatukogu ning teenusekeskkonna pakkuja

Sportlyzer – Tartu, Tõnis Saag

Sportlyzer  - on tervisesportlastele mõeldud spordiveeb, mis võimaldab teha professionaalset treeningut läbi veebi kõigile.

Defendec OÜ – Tallinn, Jaanus Tamm

Pakub uut tüüpi kuluefektiivset innovaatilist traadita sensorite võrgutehnoloogiat ehk perimeetri jälgimise süsteemi, mis vähendab oluliselt opereerimiskulusid ning aitab turvata ja päästa inimelusid.

Genorama – Tartu,  Indrek Kask

Genoramal on väljatöötatud lahendus DNA-kiipide lugemiseks laseri poolt esile kutsutud fluorestsentsi abil, mis võimaldab teha geenianalüüse, uurida mutatsioone ning geenide ekspressioonitaset.

crystalsol OÜ - Tallinn, Wolfgang Ressler

Uut tüüpi energia talletamiseks loodud unikaalne pooljuht-pulbri arendus ja tootmine.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755