1. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: Parim interneti teenusepakkuja Elion

Värske EPSI Rating uuringu järgi on eraklientide rahulolult interneti teenusepakkuja hulgast parimal kohal Elion.

Elion on kõikides kriteeriumites parimal positsioonil. Eesti turul avaldus huvitav tendents, mille kohaselt on tarbijad suhteliselt rahulolematud teenuste hinna ja kvaliteedi suhtega, märgiti uuringust.

Eraklientide rahulolu interneti teenusepakkuja suhtes on taas kord kõrgeim Leedus, nii Läti kui ka Eesti jäävad maha. Samas on klientide lojaalsuses suutnud Läti ja Eesti Leedu kinni püüda. Kui Eestis antud näitaja tõusis sellel aastal, siis Lätis ja Leedus eraklientide lojaalsus hoopiski langes.

Lätis on turuliider jätkuvalt Lattelecom. Ettevõte on eelkõige hinnatud oma maine ja toodete ning teenuste kvaliteedi tõttu. Muude kriteeriumite osas on turg ühtlaselt jaotunud.

Leedu ettevõtete tulemused olid head kõikide vaadeldud firmade puhul. Suurimat turuosa omab TEO, mis jääb napilt alla tööstusharu keskmisele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755