16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki uus e-post hakkab konkureerima Google'iga

Facebooki uus e-kirja teenus hakkab pakkuma konkurentsi Google'ile ja Microsoftile.

Kui seni sai Facebookis teateid saata ainult süsteemisiseselt, siis nüüdsest on see võimalik ka väljaspool suhtevõrgustikku. Facebook alustab e-kirja teenusega esialgu USAs, järk-järgult saab teenus kättesaadavaks ka mujal maailmas.

Kasutajad saavad teha meiliaadressi kasutajanimest lõpuga @facebook.com.

Uuringud on näidanud, et elektronposti teenus on enamike kasutajate jaoks peamine põhjus interneti igapäevaseks külastamiseks. USA turu-uuringufirma Comscore andmetel kasutas üle maailma internetti ainuüksi septembris 844 miljonit inimest.

Facebooki peamised konkurendid Google, Yahoo ja AOL üritavad vastukaaluks uuendada oma e-kirja teenuseid, retsepti leidmine üha kasvavate Facebooki kasutajanumbrite vastu ei saa aga tõenäoliselt kerge olema.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755