22. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia avalikustas uued säästunutitelefonid

Nokia on avalikustanud kaks odavat nutitelefoni, mille hind ilma maksudeta jääb alla saja euro.

C2-01 on ettevõtte odavaim nutitelefon ja selle orienteeruv hind on ilma maksudeta 70 eurot. Telefon tuleb müügile järgmise aasta esimeses kvartalis. See kasutab Series 4 operatsioonisüsteemi, sellel on 3,2megapikseliline kaamera ja kahetolline ekraan. Odav 3G-telefon kaalub 89 grammi.

Nokia X2-01 meenutab välimuselt populaarset mudelit E71 ja selle orienteeruv hind maksudeta on 80 eurot. Telefon tuleb müügile aasta lõpus. Nokia X2-01-l on qwerty-klahvistik, 2,4tolline ekraan ja VGA-kaamera. Telefonis on GPRS/EDGE-ühendus, aga puuduvad wifi ja 3G.

Nokia selgitusel on telefonid mõeldud palju tekstsõnumeid ja suhtevõrgustikke kasutavale inimesele. Telefoni ekraanile saab kuvada näiteks Facebooki värsked postitused.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755