Seppänen: 4G-ga seonduvat on vara kommenteerida

Elisa juht Sami Seppänen ütles, et Tele2 süüdistusi ebareaalsete pakkumiste kohta on vara kommenteerida.

Tele2 teatas täna soovist 4G litsentside sagedusloa konkursi tulemused vaidlustada, põhjendades, et 4G litsentside eest pakuti üle ja lubatud tasud ei olnudki realistlikud. Nüüd ongi üks neist ebarealistlikest pakkumistest juba tagasi võetud. Äripäev palus Seppänenil tekkinud olukorda kommenteerida ja öelda, kas ebarealistlikud pakkumised olidki tehtud selleks, et neid tagasi võtta.

"Ma ei suuda nendele küsimustele vastata. Olen kõigile öelnud ja ütlen teilegi, et on liiga vara kommenteerida. Õige aeg on siis, kui 4G litsentside sagedusload on jaotatud ja riigilõivud makstud," lausus Seppänen.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

22. oktoober 2017

ERPLY otsib SÜSTEEMIADMINISTRAATORIT

Majandustarkvara OÜ

01. november 2017

Arvamused

Teabevara