17. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oracle’i prognoos oli parem, kui analüütikutel

Maailma suuruselt teise tarkvaratootja Oracle’i börsi sulgemise järel avaldatud prognoos oli kõrgem, kui analüütikud julgesid oodata, vahendab Bloomberg.

Ettevõte teatas, et käimasoleva kvartali kasumiks mõnede kuludeta tuleks 48-50 senti aktsia kohta. Analüütikud ootavad kasumiks aktsia kohta 47 senti. Lõppenud kvartali kasum kasvas 51 sendile aktsia kohta, analüütikud ootasid 46 sendist kasumit. 

Järelkauplemisel tõusis aktsia hind 3,7 protsenti, 31,40 dollarile.

Oracle prognoosis, et nende majandusaasta kolmanda kvartali käibekasvuks tuleb 31-35 protsenti, eeldades, et valuutakursid ei muutu. Analüütikud ootavad 30 protsendist kasvu 8,4 miljardile dollarile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755