13. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LG: 3 aastaga kasvame suurimaks kodumasinate tootjaks

Lõuna-Korea tehnoloogiafirma LG plaanib sel aastal kasvatada kodumasinate müüki ning kasvada 20 miljardi dollari suuruse müügikäibega 2014. aastaks maailma suurimaks kodumasinate tootjaks.

"Alanud aasta kujuneb kodumasinate valdkonnas murranguliseks, sest oleme jõudnud ajajärku, kus masinad on muutunud järjest nutikamaks," ütles LG Electronics Home Appliance Company president Young-ha Lee. Tarkade kodumasinate arendus on järgnevatel aastatel kindlasti LG prioriteediks, lisas ta.

Tänavu keskendub LG oma peamistele tehnoloogiatele – pesumasinate Inverter  Direct Drive tehnoloogiale ning külmikute Linear Compressor tehnoloogiale. Samuti on üheks prioriteetseks suunaks seadmete energiasäästlikkuse tõstmine enam kui 30%, tänu millele vastavad masinad nüüd veelgi suuremas ulatuses üha karmimatele keskkonnanõuetele üle maailma.

Young-ha Lee sõnul jätkab LG sel aastal oma liidripositsiooni tugevdamist integreeritud kodumasinate valdkonnas USAs ja Euroopas läbi müügivõrgu laiendamise. Ühe suunana jätkatakse veepuhastuse seadmete arendamist.

Ettevõte plaanib tugevdada oma mainet USAs ja Euroopas ning koostöös klientide ja partnerettevõtetega tõhustada seadmete tarnet. Tõusvatel turgudel – sh Brasiilias ja Aafrika riikides – on LG eesmärgiks võtnud turuosa suurendamise läbi turuspetsiifiliste masinate tootmise.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755