26. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ümberregistreerimata domeenid muutuvad mitteaktiivseks

Ümberregistreerimata domeenide suhtes kestab kustutusmenetlus ning alates 6. veebruarist 2011 kuni 6.04.2011 on ümberregistreerimata domeenid mitteaktiivsed, mis tähendab, et domeen ei ole enam aktiivne ja domeeniga seotud kodulehed ja e-postiaadressid lakkavad töötamast, teatas Eesti Interneti SA.

Alates 6.04.2011 ümberregistreerimata domeenid kustuvad ning muutuvad vabaks ja kõigile „kes ees, see mees“ põhimõttel registreeritavaks.

Kui olete otsustanud oma domeeni ümberregistreerida, siis SA Eesti Internet soovitab seda teha aegsasti ning mitte jätta toiminguid veebruari algusesse. Võib tekkida olukord, kus ümberregistreerimisel on registripidajate juures tekkinud järjekorrad ning  taotlust ei jõuta õigel ajal läbi vaadata, mis võib viia selleni, et  domeeniga seotud kodulehed ja/või e-postiaadressid on alates 6.01.2011 mitteaktiivsed kuni taotlus jõuab läbi registripidaja Eesti Interneti SA-sse.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755