8. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: mobiilsetel makselahendustel suur potentsiaal

Riskikapitalisti ja MTVP juhtivpartneri Allan Martinsoni hinnangul on mobiilsete makselahenduste valdkonnal kindlalt arenguperspektiivi, seal tuleb vaid oma nišš leida.

„Arengufondi investeering mobiilseid makselahendusi pakkuvasse ettevõttesse NOW! Innovations ei ole kindlasti paha investeering. Kui hea ta on, eks seda näitab aeg,“ arvas Martinson.

 Martinsoni sõnul on tegemist suhteliselt pika ajalooga tegijaga, kes oma valdkonda valdab. „Selles suhtes on lootustandev, et eestvedajad on inimesed, kes on valdkonnaga pikka aega kursis,“ märkis ta.

Mobiilsete makselahenduste suunal on Martinsoni hinnangul arenguperspektiivi, kuna see on väga kiiresti arenev turg ning seal jätkub tegevust paljudele firmadele. „Küsimus on pigem selles, kas ettevõte suudab asja õieti teha. Seal on oluline leida oma nišš,“ rääkis Martinson lisades, et käibed peab kõigepealt üles saama.

Põhimõtteliselt turg on meeletu ja see on üks kuumemaid valdkondi hetkel, lausus ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755