8. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdo Kalm: Arengufond tegi väärt investeeringu

Suhtun Arengufond investeeringusse mobiilseid makselahendusi pakkuvasse ettevõttesse NOW! Innovations igal juhul positiivselt, sest see on väärt investeering, rääkis EMT juhatuse esimees Valdo Kalm.

“Me ise tegeleme mobiilse parkimise äriga tõsisemalt Eesti pinnal ja siin toimub juba 80% kõikidest parkimistest suuremates linnades mobiiliga. Kui nad tõesti suudavad seda Ameerikasse laiendada, on see väga kõva sõna,” lausus Kalm.

Ma arvan, et see on väga perspektiivne äri, sest vähemalt Eestis on see küll ennast tõestanud, lisas ta.

EMT teeb Kalmu sõnul eksporti Travel SIM nimelise tootega, mis on turistidele suunatud kõnekaart ligi 70 riigis. „See tõestab, et sellist äri on võimalik välismaal edukalt ajada ja ka päris kaugetes riikides,“ ütles ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755