9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia juhi kuri kiri alluvatele

Tavatult teravas vormis valmistab Nokia tegevjuht Stephen Elop ette oma töötajaid drastilisteks muutusteks.

„iPhone tuli välja 2007 ja meil ei ole ikka veel toodet, mis talle ligilähedalegi saaks. Android ei ole veel kolme aastatki vana ja võttis läinud nädalal üle turuliidri koha. See on lihtsalt uskumatu,“ kirjutab Elop e-mailis oma töötajatele, mille on avaldanud Handelsblatt.

Nokia seisab „põleval platvormil“ ja peab oma „käitumist muutma.“ Teiste platvormide ülevõtmine on reaalsem võimalus kui kunagi varem, kirjutab juht, pidades tõenäoliselt silmas Microsoft Windows Phone 7 operatsioonisüsteemi või Google Androidi.

Elop peaks Nokia uue strateegia avalikustama reedel. Oodatakse uut tootestrateegiat, suuri muutusi juhatuses ja USA tegevuse ümberkorraldusi. Läinud nädalal avas Nokia Silicon Valleys 500 töötajaga uurimiskompleksi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755