10. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narusk: Seedcamp tasub ära ka siis, kui ei võida

GrabCADi asutaja Indrek Narusk ütles Äripäevale, et Seedcampil osalemine tasub startupile ära ka siis, kui ei tulda võistluse võitjaks.

"Väga kihvt!" kommenteeris Narusk eile õhtul võitu, millega kaasneb 50 000-euro suurune investeering. "Kui nüüd kellegi jutule minna, siis see on garantii või kindlustus. Õnnega seal ei võida, peab olema väga hea äriidee."

Narusk märkis, et GrabCADi võidu tuleku tunne oli tal tegelikult juba enne, kui võitjad välja kuulutati. Seal oli väga palju startuppe, mis põhinesid sotsiaalmeedial. Meil oli midagi muud, inseneridele. Lootsime, et võidame," rääkis ta.

Narusk kummutas väite, nagu olnuks Seedcampil osalemine kallis. Kulud tekkisid alles siis, kui GrabCADi meeskond koos 25 teise startupiga nädalaks Londonisse kutsuti. "Ja see oli kindlasti seal käimist väärt! Sai esineda Euroopa suurimatele riskiinvestoritele, kohtuda mentoritega ja iga päev olid ka üritused, õhtusöögid," rääkis Narusk veendunult.

Londonis käis GrabCADi tutvustamas kaks inimest. Narusk ise viibis samal ajal messil Ameerikas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755