17. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lepik: Nokia vajab konkurentsis püsimiseks tõsiseid muudatusi

Tarkinvestor.ee asutaja Kristjan Lepiku sõnul on Nokia jätkuvalt kasumis ning katastroofist on täna veel vara rääkida, kuid tema hinnangul on selge see, et konkurentsis ellujäämiseks on vajalikud tõsised muutused.

Nokia käekäik mõjutab Lepiku sõnul kindlasti ka Soome majandust, sest ettevõte on kasvanud väga suureks. "Ta on mõneti muutnud Soome jaoks panuseks ühele kaardile ning väga oluliseks teguriks majanduses," tõdes Lepik ETV hommikusaates "Terevisioon".

"Nokia puhul on staatilisus jäänud ettevõttesse sisse ja nüüd oleks vaja raputust, hakata hoogsalt tegutsema ja proovida sellest välja tulla. Ja see uus suund, mille nad eelmisel nädalal välja kuulutasid, seda võimalust tegelikult ka näeb, ehk siis tekib võimalus koos Microsoftiga neil kriisist välja tulla, kuid kas nad tulevad, seda näitab aeg," rääkis Lepik, lisades, et see pole lihtne, kuid on võimalik.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755