20. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GrabCADi juht hindab firmat 5 miljonile eurole

Veebruari alguses Euroopa idufirmade konkursi Seedcampi võitnud GrabCad juht Hardi Meybaum peab oma firma väärtuseks viit miljonit eurot.

Oleme oma arengus asunud otsima A-faasi rahastust ning sellised firmad reeglina on umbes nii palju väärt, rääkis Meybaum KUKU raadio saates Restart. GrabCad on internetikeskkond, kus CAD-programmidega töötavad insenerid saavad loodut omavahel jagada.

Nii Meybaum kui ka teine saatekülaline Heikki Haldre firmast Fits.me tõdesid, et edukate idufirmade tekkeks oleks vaja suuremalt mõelda ning mitte olla kinni Eesti kohalikul turul, vahendas saatejuht Henrik Aavik.

 IT-äri saade Restart on KUKU raadio eetris igal laupäeval. Saadet juhivad investor ning IT-ettevõtja Andrei Korobeinik ja internetiturunduse spetsialist Henrik Aavik.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755