22. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

4000 Elisa klienti jäid internetiühenduseta

Teisipäeva hommikul oli internetiühenduseta umbes 4000 Elisa klienti ja sideettevõte tegeles tehnilise rikke parandamisega.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski ütles Äripäevale, et tehniline rike puudutas peamiselt püsiühendusega erakliente. Osal püsiühendusega ettevõtetel oli pääs internetti samuti kadunud, kuid teistel oli see alles.

"Internetita on praegu mõned tuhanded kliendid. Üldse on meil interneti püsiühenduse kliente 4000-5000, kuid internetita on praegu ligi 4000. Enamus meie klientidest kasutab mobiilset internetti ja see töötab," rääkis Raiski.

Ta lisas, et tehniline rike kõrvaldatakse esimesel võimalusel, kuid millal asi korda saab, ei osanud ta teisipäeva ennelõunal öelda.

Internetiühendus taastati lõuna paiku.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755