11. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT lubab Jaapanist tasuta helistada ja sõnumeid saata

Seoses tänase Jaapani maavärinaga võimaldab EMT oma Jaapanis olevatel klientidel 11.-13.märtsini tasuta Eestisse helistada ja sõnumeid saata.

"Kriisipiirkonnas olevatel klientidel ja nende kodus olevatel lähedastel on ülimalt oluline omavahel sidet pidada," ütles EMT juhatuse esimees Valdo Kalm. "Loodame loomulikult, et kõned ja sõnumid Jaapanist toovad kodusteni info, et nende Jaapanis viibiva lähedasega on kõik korras," lisas ta.

Jaapanis olevaid kliente teavitab EMT tasuta sidevõimalusest SMSiga, kuhu on lisatud ka Eesti konsulaadi kontaktid võimalikus hädaolukorras abi saamiseks ning link, kust saab jälgida meedia ja võimude teadaandeid ja korraldusi (inglise keeles).

Jaapanit tabas 8,9magnituudine maavärin, mille epitsenter asus riigi kirderanniku lähistel meres. Rannikut tabas ka tsunami.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755