23. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaspersky Lab maailma innovaatilisemate ettevõtete TOP50-s

Euroopa suurim viirustõrje tarkvara tootja Kaspersky Lab valiti USA äriajakirja Fast Company poolt maailma 50 innovaatilisema ettevõtte hulka.

Ajakiri paigutas etteõtte edetabelis 32. positsioonile, ette poole paljudest globaalsetest IT-tööstuse gigantidest, teatas Kaspersky Lab.

Fast Company toimetus analüüsis innovaatiliste ettevõtete teemalise erinumbri koostamiseks tuhandeid äriorganisatsioone üle maailma. Edetabeli kokkupanemisel võeti aluseks nii ettevõtete käibenumbrid kui ka ärimudeli progressiivsus ning firma loominguline „vaim“.

Ajakirja teatel oli Kaspersky Lab´i kõrge positsiooni üks peamisi põhjusi tõsiasi, et firma on aastaid oma palgale võtnud vene noori arvutigeeniusi, mis on ka põhjuseks, miks ettevõte on suutnud teha nii kiire tõusu viirustõrjelahenduste turul.

“Kui Kaspersky Lab 1997. aastal ilma igasuguste investeeringute ning väljaspoolse finantsabita loodi, teadsime, et innovatsioon ja kvaliteet on need kaks ainuvõimalikku märksõna, mis meid rahvusvahelise eduni viia võivad,“ ütles Kaspersky Lab´i juhatuse esimees ja asutaja Eugene Kaspersky. “Ettevõtte edu on aastapikkuste uurimistöö ja pideva innovatsiooni tulemus. On väga tore, et meie spetsialistide töö on saanud ülemaailmse tunnustuse osaliseks mitte üksnes meie klientide ja partnerite, vaid ka sõltumatute ekspertide poolt,“ lisas Kaspersky. 

“Innovatsioon pole kunagi varem olnud meie majandusele ja tulevikus nii olulist rolli mänginud kui praegu,“ ütles Fast Company toimetaja Robert Safian. „Edetabelisse jõudnud ettevõtted kehastavad seda, mida inimpotentsiaali vabastamine saavutada suudab,“ sõnas Safian.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755