29. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply annab kaupmeestele tasuta kaardimakseterminali

Tulles vastu jae- ja teenindusvaldkonna klientide soovidele, alustab Erply tasuta kaarditerminali terviklahenduse pakkumist, teatas tarkvarafirma.

Tänaseni tõi kaardimakseterminali rentimine kaupmeestele arvestatavaid igakuiseid lisakulutusi, nüüd pakub Erply (Majandustarkvara OÜ) makseterminali kuutasuta. Lisaks on võimalik kliendil valida sobiv pank ise, tehingute marginaal sõltub kokkuleppest pangaga.

"Müügitehingute teostamine oluliselt kiirem, töökindlam ning kaardimaksed Erply

klientidele soodsamad," kommenteeris ettevõtte müügidirektor Martti Paju.

Makseterminali seadmed paigaldab Erply uutele klientidele tasuta. Terminali

tellimiseks on vaja täita veebis olev tellimusvorm. Terminali kasutamiseeelduseks on samas Erply majandustarkvara kasutuselevõtt. Praegu kasutab seda tarkvara ligi tuhat Eesti ettevõtet.

Erply kaardimakseliideste abil saab teostada kassatehinguid ja makseid ka iPADil ning Androidi operatsioonisüsteemiga tahvelarvutitel.

Erply annab tööd 37 inimesele, kellest 26 töötab Eestis. 2011 aasta 0,6 miljonit eurot.

investeeringuteks tarkvara arendustegevustesse on planeeritud ca

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755