7. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT: jätkame suusaliidu toetamist

EMT juht Valdo Kalm ütles, et ettevõte jätkab vaatamata kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu positiivsele dopinguproovile Eesti Suusaliidu toetamist.

Järgneb Valdo Kalmu kommentaar tänasele teatele Andrus Veerpalu positiivsest dopinguproovist.

EMT on Eesti Suusaliidu toetaja aastast 1994 ja koos on oldud nii headel kui ka mitte nii headel aegadel. Suusatamine on eestimaalastele väga oluline spordiala, nii sellepärast, et sellel alal on meil kõige enam tippsportlasi, kuid ka sellepärast, et see on meeldiv harrastus paljudele. Seetõttu on EMT pidanud tähtsaks toetada nii laiapõhjalist spordiala ja seda nii Suusaliidu toetajana kui ka Estolopetite suusamaratonide sarja peatoetajana.

EMT ja Suusaliidu koostööd kinnitavad pikaajalised lepingud, n-ö olümpiaperioodid ja EMT jätkab Suusaliidu toetajana, aitamaks ette valmistada Eesti sportlasi edukaks esinemiseks Sotši taliolümpiamängudel. Meievaheline leping sätestab ka seda, et sportlased kohustuvad kinni pidama puhta ja ausa spordi reeglitest ning EMT on tegutsenud usus, et sellest on ka kinni peetud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755