5. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT kaotas konkurentidele 7850 klienti

Selle aasta alguses on numbriliikuvusega kõige rohkem mobiilikliente kaotanud EMT, suurim võitja on Elisa, selgus tehnilise järelevalve ameti statistikast.

EMT on selle aasta nelja esimese kuuga kaotanud numbriliikuvusega 7850 mobiiliklienti, Tele2Eesti 981 klienti. Elisa on sama ajaga tänu numbriliikuvusele juurde saanud 8839 klienti.

Tagamaks numbriliikuvusega seotud andmete sõltumatu ja ühetaolise avaldamise ning vältimaks andmetega manipuleerimist, avalikustas tehnilise järelevalve amet numbriliikuvuse statistika ettevõtjate lõikes alates 2011. aasta algusest ning teeb seda edaspidi igakuiselt. 

Avaldatud andmed puudutavad üksnes numbriliikuvusest tingitud klientide arvu muutusi, mitte aga  liitunud või liitumislepingu lõpetanud klientide arvu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755