iPad 2 tuleb täna Eestis müügile

Täna tuleb Eestis ametlikult müügile Apple'i tahvelarvuti iPad 2.

Apple’i tahvelarvuti uut mudelit müüakse kauplustes iDeal, iDream, Euronics ja Kaubamajas, müük algab kell 19. Tahvelarvuti hind algab Eestis 479 eurost (7495 krooni) ja hind on sama, mis Soomes ja Saksamaal.

Apple iPad 2 on uue disainiga ning on eelkäijast 33 protsenti õhem ja ligi 15 protsenti kergem. LED taustavalgustusega LCD-ekraan on 9,7 tolline. Uuel tahvelarvutil on kahetuumane A5 protsessor, mis kiirendab arvuti jõudlust ja graafikaga toimetulekut, olles nüüd üheksa korda kiirem kui esimese põlvkonna iPad. Seadmel on ka kaks kaamerat – ekraanipoolne VGA kaamera rakenduste FaceTime ja Photo Booth tarbeks ning põhikaamera, millega saab võtta üles 720p HD kvaliteediga videot.
 
Apple toob iPad 2 Balti riikides välja üheaegselt Hiinaga ning Venemaal ei ole iPad 2 veel ametlikult müügile tulnud.
 
iPad 2 mudelite hinnad Eestis:
16GB WiFi – 479 eurot
32GB WiFi – 579 eurot
64GB WiFi – 679 eurot
16GB 3G – 599 eurot
32GB 3G – 699 eurot
64GB 3G – 799 eurot

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara