17. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia kummutab kuulujutte

Mobiiltelefonituru muutuste paljastajana tuntuks saanud Vene blogija Eldar Murtazin teatas eile Twitteris, et Nokia on alustamas läbirääkimisi telefonitootmise üksuse müügiks Microsoftile, vahendas Bloomberg.

Blogija andmetel võib tehinguks minna veel sel aastal.

Turg reageeris Kauppalehti teatel sellele jõuliselt. Nokia aktsia hind kerkis 12 minutiga 3,9 protsenti, varem oli aktsia üle 1,5 protsendi languses.

Nokia saatis kella kuue ajal eile teate, mis kummutas Murtazini kuulujutu. „Me ei kommenteeri kuulujutte, aga tuleb märkida, et kuulujutud muutuvad järjest ebatõenäolisemaks,“ märkis Nokia Suurbritannia kommunikatsioonijuht Mark Squires.

Murtazin märkis selle peale tunnustavalt, et Nokiast tulevad kommentaarid järjest kiiremini, seekord võttis see vaid paar tundi. Siiski on neil probleeme info turvalisusega, märkis Murtazin.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755