26. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane: IT-sektori üllataja võib tulla Aasiast

Usun, et lähiaastatel tekib kindlasti maailmas IT sektori börsitähti, üllataja võib tulla pigem Aasiast, märkis Microsoft Eesti juht Rain Laane.

"IT-ettevõtete aktsiate soetamise koha pealt sõltub see väga palju konkreetse firma taustast, sellest lähtuvalt tuleb ka ostuotsused teha. IKT sektori ettevõtted üldplaanis on kindlasti tulevikku silmas pidades mõistlik investeering, vaadates viimast majanduskriisi tõusid selle sektori ettevõtete aktsiad suhteliselt kiiresti tagasi 2008. aasta tasemele," kommenteeris Laane.

"Eesti IT firmadest on börsileminejate kandidaatide hulgas enim nimetatud WebMediat. Ootan seda IPOt põnevusega," lisas ta.

Loe, mida arvasid Raivo Hein, Allan Martinson ja teised spetsialistid IT-firmade aktsiate soetamisest SIIT.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755