Inteli tippjuht: miks need head töötajad ikka veel Eestis on?

31 aastat Intelis töötanud ja nüüd Eesti kiirelt arenevat virtuaalset proovikabiini Fits.me nõustav William Swope imestas Tartu ülikoolis käies, miks nii head materjalitehnoloogid ikka veel väikeses Eestis töötavad.

TÜ teadusprorektor Kristjan Haller ütles, et kohtus William Swope’iga esimest korda, aga kohe esimestest hetkedest oli arusaadav, et tegu on turundusvallas äärmiselt kompetentse ning kogemustega inimesega. "Rääkisime ülikooli ees seisvatest peamistest ülesannetest ning probleemidest, ta kommenteeris neist mitmeid, pakkudes välja ka mõningaid lahendusi. On hea meel tõdeda, et Tartu Ülikooli peamised arengusuunad langevad Swope’i soovitatutega väga hästi kokku," märkis Haller.

"Julgen arvata, et ülikooli teadus- ja tehnoloogiatase tase jättis talle hea mulje, sest, näiteks, miks ta muidu küsis põhjuseid kaasaegse tehnoloogia ühes suuremas ja kiiremini arenevas valdkonnas tegutseva teadusgrupi, materjalitehnoloogia, kohta, et miks need head mehed-naised veel väikeses Eestis töötavad," ütles Haller.

Haller peab kõnekaks fakti, et Swope väikese Eesti oma sihtpunktiks valis. "Iga firma, aga eriti maailmaturule minev, on õnnega koos, saades selliste kogemustega mehe oma meeskonda. Juba ainuüksi fakt, et William Swope Inteli asepresidendi kohalt Fits.me-sse suundus näitab selle firma ja valdkonna perspektiivi," tõdes ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara