1. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group laieneb Šveitsi

Net Groupi Synerall laiendab oma partnervõrgustikku Euroopas allkirjastades edasimüügilepingu ettevõttega IT Systeme EVU GmbH ja sisenedes Šveitsi energialahenduste turule.

Net Group allkirjastas Šveitsi IT-firmaga IT Systeme EVU GmbH lepingu, mille sisuks on Syneralli lahenduste turustamine ja müük Šveitsi energiaturul nii kliendi- ja arvehalduse kui ka e-kaubanduse vallas.

"Syneralli kõrgetasemelised e-kaubanduse lahendused ning energiaportaalid on optimaalseks täienduseks meie pakutavatele TURAS „smart metering“ lahendustele. Energiatarbijad saavad kasutada interaktiivseid veebiportaale ning e-kaubanduse lahendusi, mis avavad täiesti uued ärivõimalused, annavad seeläbi lisaväärtust ning optimeerivad tehnilisi müügiprotsesse,“ ütles IT Systeme EVU GmbH esindaja Francisco Marin.

Syneralli müügi- ja turundusjuit Michael Zinsmeisteri sõnul seisab Šveitsis ees energiaturu liberaliseerimine ning seetõttu on see turg meile ka äärmiselt huvitav ja oluline. "Oleme väga rahul, et võime IT Systeme EVU GmbH-d oma kompetentseks partneriks pidada ja ühises koostöös näeme ka kasvavat potentsiaali Šveitsi energiaturul.“

„IT Systeme EVU GmbH-ga allkirjastatud lepingu järgneva kahe aasta maht on vähemalt 350 000 eurot, kuid see võib kujuneda oluliselt suuremaks,“ ütles Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo lepingu rahalise mahu kohta.

Net Groupi väljatöötatud Synerall on ettevõtlusrakendus, mis on mõeldud energiaturul aktiivselt osalevatele ettevõtetele. Syneralli veebiportaal pakub võimalusi energiaalaste andmete täielikuks kuvamiseks ja läbipaistvuse tagamiseks, kajastades era- ja ärisektori klientide tarbimismahtusid. Tänu Synerallile on tarbijatel võimalik oma energiatarbimist, kulusid, CO2 emissiooni, arveid, pakkumisi jm sellega seonduvat informatsiooni igal ajal jälgida, rakendades reaalajas toimivaid kontrollimehhanisme kas Interneti või nutitelefoni vahendusel.

Net Group on Eesti erakapitalil põhinev uue põlvkonna infotehnoloogiaettevõte, mis pakub innovatiivseid ja jätkusuutlikke majanduslikult efektiivseid IT lahendusi Eestis ja Läänemere riikides.  

IT Systeme EVU GmbH arendab ning müüb tarkvaralahendust TURAS,  mis on saksakeelse kultuuriruumi energiatootjate seas turuliider. IT-lahenduste arendusettevõttena pakume oma klientidele ka individuaallahendusi ning sinna juurde kuuluvaid teenuseid alustades analüüsist kuni lahenduse üleandmiseni. Lisaks sellele nõustame energiatootjaid tehnoloogilistes ja strateegilistes küsimustes. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755