23. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirma sai võidupühal USAst auhinna

23. juunil pärjati USAs San Joses Java tehnoloogia kõige uuenduslikumaks tooteks Eesti iduettevõtte ZeroTurnaroundi programmeerimisplatvorm JRebel.

JAX-konverentsil JAX Innovatsiooniauhind 2011 kõige innovatiivsemaks tooteks valitud JRebeli töötas välja ettevõtte asutaja ja juht Jevgeni Kabanov. Võiduga kaasnes ka 2 500-dollariline auhinnaraha, teatas ettevõte.

Jevgeni Kabanovi ja Toomas Römeri asutatud ZeroTurnaround tegeleb Java produktiivsusehnoloogiate arendamise ja väljatöötamisega. Praegu on arendusmeeskondadele suunatud innovatiivset tööriista JRebelit müüdud 67 riigis rohkem kui 10 000 kliendile.

JRebel, ZeroTurnaroundi menutoode, on programmeerimise platvorm, mis võimaldab koodi ümber kirjutamise tulemust kohe näha, hoides päevas kokku vähemalt pool tundi iga programmeerija kohta, aastas teeb see inimeselt mitu nädalat kokkuhoidu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755