29. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Loto on hädas oma kodulehega

Eesti Loto poole on kirjaliku pretensiooniga pöördunud juba 14 inimest, kes ei ole saanud ID-kaardiga siseneda oma kontole lotofirma koduleheküljel, kirjutab Postimees.

Eesti Loto kodulehel on kasutajakonto enam kui 200 000 mängijal, kes tavaliselt saavad sinna siseneda ka ainult parooli abil. Salasõna aegumise või ka ununemise puhul saab aga seda uuendada ID-kaardiga sisenedes.

Eesti Loto pressiesindaja Kristi Liiguse kinnitusel hakkas nende süsteemi tarnija ID-kaardi kasutamist takistava vea parandamisega tegelema kohe, kui esimene selline teade nendeni jõudis.

"Lihtsana näiva vea kõrvaldamine on võtnud oluliselt kauem aega seoses Eesti Loto vananenud süsteemi iseärasustega," selgitas Liigus ja kinnitas, et süsteemi tarnija lubas probleemi kõrvaldada juba sellel nädalal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755