Korobeinik: Telekom saab 3-4 aasta jooksul raha tagasi

Eesti Telekom on praegu saanud veidi vähem raha tagasi kui nad Rate.ee'sse investeerisid, kuid see vahe pole kordades, ütles suhtlusportaali looja ja Rate Solutions OÜ kaasomanik Andrei Korobeinik.

Korobeinik ei osanud täpselt kommenteerida, kas Eesti Telekom on 2006. aastal 39 mln kroonise investeeringu Rate.ee'sse tagasi teeninud. "Ma arvan, et nad on saanud dividendidena ja koostööprojektide kaudu veidi vähem raha tagasi kui nad investeerisid. Kuid vahe ei ole kordades."

"On lootust, et 3-4 aasta jooksul saavad nad raha tagasi. Minu jaoks oli tol ajal pakutud hind kõrge ja ma müüsin enamusosaluse seetõttu. Minu jaoks oli see otsus õige, kuid ma ei oska hinnata, mis olid täpselt EMT motiivid, kui nad selle investeeringu tegid," rääkis ta.

"Minu jaoks oli 39 miljonit krooni õiglane ning ka Telekomi jaoks oli see hind vaid paar protsenti aasta kasumist ning ma ei arva, et nad mõtlevad täna selle peale, et kas see hind oli liiga kõrge," sõnas Rate.ee asutaja.

Serenda Invest OÜ, mille tegevusalaks on internetiportaali Rate.ee haldamine ja administreerimine, majandustulemusi kommenteerides ütles Korobeinik, et kasu, mis ta sai, tuli ikkagi Rate.ee osaluse müügist mitte igapäevasest ettevõtte tegevusest. "Kõik, mis juurde tuli oli meeldiv boonus, mitte miski millega ma arvestasin," sõnas ta.


 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara