15. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple blokeeris Samsungi tahvelarvuti müügi Euroopas

Saksamaa kohus keelas Samsungi tahvelarvuti Galaxy Tab 10.1 müügi kogu Euroopa territooriumil, kuna Apple'i hinnangul kopeerib see iPadi tehnoloogiat ja disaini, vahendas portaal cybersecurity.ru.

Samsung teatas möödunud nädala lõpus, et kavatseb keelu vaidlustada. Ühtlasi esitab Samsung 25. augustiks kohtule oma argumendid, miks peaks müügikeelu tühistama. Samsung avaldas samas imestust, miks kohus konkurenti ära kuulamata kohe Apple'i poolele asus.

Kohus keelas Samsungi tahvelarvuti Galaxy Tab 10.1 müügi ja tootmise esialgse õiguskaitse raames. Keeld ei puuduta Hollandit, kus Samsungil ja Apple'il on käimas eraldi vaidlus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755