25. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raivo Hein: CV Keskuse algkapitali tootlus oli 24 000%

CV keskuse asutaja Raivo Hein rõõmustab täna Facebookis ettevõtte sünnipäeva üle ning kinnitab, et algkapitaliga võrreldes oli firmal väga hea tootlus.

"Täna 11 aastat tagasi avasin uue veebiäri, mille nimeks sai CV Keskus. Sellele kulus neli kuud pingelist tööd "garaažis, põlve otsas", kõvasti närvirakkude kadu ja 60 000 krooni raha (mis oli kõrvale pandud mustadeks päevadeks). Kaheksa aastat hiljem selgus, et oli hea äri saanud, igaaastane algkapitali tootlus 24 000%," kirjutas Hein Facebookis.

Kuna ta müüs CV Keskuse neli aastat tagasi maha, ei osanud Hein täna firma tulemusi kommenteerida. "Tundub, et läheb hästi. Nad on ilusti majandus languse üle elanud ja kasvavad jõudsalt edasi. Nii palju, kui ma olen neid veebis vaadanud ning kõrvalt analüüsinud, siis tundub, et kõik sujub," sõnas ta.

Oma parimateks investeeringuteks peab Hein neid ettevõtted, mis on oma väljundi saavutanud. "Peale CV Keskuse on ka muu meedia, mis koondab endast osta.ee, kv.ee, Leedu suurim internetikuulutuste lehekülg. Neid on umbes 7-8 tükki ja kõik on juhtival kohal," rääkis ta.

Esimeseks Eesti kosmoseturistiks pürgiv Hein pole lennu mõttest loobunud. "Sellega on nii, et mind on kutsutud teist korda avamisele kosmoselendude jaama, kus need lennud hakkavad siis toimuma. Oktoobrikuus toimub avamine," ütles Hein.

Ta lisas, et Richard Bransoni loodud kosmosejaam on valmis, aga sõitudega läheb veel aega ning hetkel käivad aktiivsed katselennud. "Mingi aastake, kui mitte rohkem, kulub enne, kui esimesed inimesed hakkavad lendavad," lausus Hein.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755