7. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo juht vallandati telefonitsi

Yahoo juhatuse esinaine Carol Bartz sai eile nõukogu esimehelt Roy Bostockilt telefonikõne, mille sisu oli, et ta on tööst vaba, kirjutas Bloomberg.

Tema juhtimise ajal kukkus ettevõtte käive, kaotati turuosa konkurentidele ja mindi vaidlusesse Aasia partneritega.

Eile saatis Bartz memo töötajatele, kus ta teatas, et tema töö on läbi. Ettevõte teatas, et nad vaatavad ettevõtte strateegia üle, et saavutada USA enimkülastatud portaali kasv, ütles finantsdirektor Tim Morse, kellest saab ajutine juhatuse esimees.

63aastase Bartzi käe all, kes asus ettevõtet juhtima 2009. aasta jaanuaris, on ettevõte frustreerinud investoreid ning ei ole suutnud pidada sammu Google’i ja Facebookiga, kes on ära tõmmanud internetikasutajaid ja reklaamikäivet.

Kui aktsia hind tõusis eile tavakauplemise käigus 0,3 protsenti, 12,91 dollarile, siis järelkauplemisel kerkis aktsia 6,3 protsenti, 13,72 dollarile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755