E-majandusaasta aruande keskkond pälvis auhinna

Registrite ja infosüsteemide keskuse (RIK) loodud majandusaasta aruannete esitamise keskkond kuulutati konkursil „Tunnusta ettevõtluse edendajat 2011“ parimaks ettevõtluskeskkonna parandamise projektiks, mis tagab pääsu Euroopa ettevõtlusauhindade konkursile, edastas justiitsministeerium.

Justiitsminister Kristen Michali sõnul on tegu väga õnnestunud ning õigel ajal loodud lahendusega, mida tõestab ka seik, et e-aruandluskeskkond tunnistati mõni kuu tagasi World Summit Awards 2011 konkursil maailma parimaks e-valitsuse lahenduseks. „On uhke näha, et hea e-maailma mainega eestlased on suutnud luua e-teenuse, mida ka mujal maailmas tunnustatakse ja eeskujuks tuuakse. On ilmselt üsna ainulaadne, et 99% ettevõtjatest koostavad ja esitavad oma aruande e-aruandluskeskkonna kaudu,“ lisas minister.

E-aruandluskeskonnas saab aruandeid koostada, auditeerida ja esitada elektrooniliselt ning see lihtsustab nii ettevõtete kui ka riigisektori tööd ja toimimist. 99% ettevõtjatest koostab ja esitab oma majandusaasta aruande selles keskkonnas.

Varem on samas kategoorias võitjaks osutunud veebikeskkond TestMarket.eu, e-­äriregistri ettevõtjaportaal ning ettevõtluskonkurss „Ajujaht“.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara