19. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome börsifirma ostab väikese Eesti tarkvaratootja

Soome börsifirma Soprano kavatseb osta 51% Eesti veebipoe tarkvaratootja Pipfrog AS aktsiatest, teatas ettevõte oma koduleheküljel. Tehingu hinnaks on 0,13 miljonit eurot.

Tehing vajab veel Soprano nõukogu heakskiitu, kuid loodetakse, et Pipfrog ühendatakse Soprano kontserni 1. detsembrist 2011.

Pipfrogi omanikud on Michael Hoolhan ja Bruno Lill. Pärast tehingu toimumist jääb Bruno Lill Pipfrogi juhiks ja vähemusaktsionäriks.

Pipfrog asutati 2009 juulis eesmärgiga pakkuda teenust, mille abil tootja, maaletooja ja edasimüüja saab programmeerimisoskuseta kiiresti ja kuluefektiivselt luua kvaliteetse e-poe koos vajalike maksesüsteemidega ning mis on integreeritud logistikaettevõtete ja e-turgudega.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755