28. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsis pankrotistunud Onoff sai Eestis uue omaniku

Kodutehnikapoodide keti Onoff uus omanik Eestis on Dennis Thomas Sven Janseni ettevõte Baltic Retail Group OÜ, aastast 2007 Onoffi juhtiv Jansen jätkab ametis.

Onoff Eesti kuulus 100% Onoff Sverige AB-le, mis esitas tänavu juulis Rootsis pankrotiavalduse, mis ka rahuldati. 30 kauplust ostis ära tehnikakaupluste kett Expert, ülejäänud kauplused suleti.

Onoff Eesti müüdi firmale Baltic Retail Group koos kõikide õigustega, sh uue poekonseptsiooniga, mida on plaanis ka Eestis rakendada. Samuti ostis uus omanik õiguse laieneda teistesse Balti riikidesse.

Onoff Eesti sai alguse 2001. aastal kaupluse avamisega Tallinnas Sikupilli keskuses. Praeguseks hetkeks on ettevõttel Eestis kuus kauplust, neist kolm Tallinnas.

Dennis Jansen töötab Onoffis alates 1999. aastast, olles eelnevalt olnud Onoffi piirkonna müügijuht Rootsis ning B2B-müügidirektor.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755