EMT nutitelefonide TOPi esikolmikus vaid Samsungid

EMT nutitelefonide müügiedetabeli esikolmikus olid kolmandas kvartalis vaid Samsungi mudelid.

EMT seadmete jaemüügi grupi juhi Heiko Sõro sõnul on nutitelefon muutunud tarbeesemeks. "Tarbija on avastanud enda jaoks nutitelefoni kui suurepärase töö- ja meelelahutusvahendi, mille abil muuta oma igapäevased toimingud kiiremaks, lihtsamaks ja efektiivsemaks," selgitas ta.

EMTs kolmandas kvartalis enimmüüdud nutitelefonide TOP 10 (sulgudes koht teise kvartali edetabelis):
1. (2.) Samsung Galaxy Ace
2. (-) Samsung Galaxy Gio
3. (1.) Samsung Galaxy 580
4. (5.) Sony Ericsson Xperia X8
5. (-) Samsung Galaxy SII
6. (3.) iPhone 4 16 GB
7. (4.) Samsung Galaxy Mini
8. (10.) HTC Wildfire S
9. (-) Sony Ericsson Xperia Neo
10. (6.) Nokia 5230

Uutest mudelitest on EMT teatel hästi startinud Sony Ericsson Xperia Ray ja Xperia Active. Need kaks mudelit on neljanda kvartali potentsiaalsed TOP10 tooted.

Kolmanda kvartali kokkuvõttes suurenes EMTs nutitelefonide osakaal kogu mobiiltelefonide müügist 40%ni, trend on jätkuvalt kasvav. Augustis jõudis müügile ka uus Samsung Galaxy Tab 10.1 tahvelarvuti, mille saabumine EMT müügivõrku on aidanud tahvelarvutite müüki sisuliselt kahekordistada ja pakkuda tugevat konkurentsi seni enimmüüdud iPadidele, teatas EMT.

EMT kuulub koos Elioniga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõtete gruppi Eesti Telekom. Telekomi suuromanik on TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 135 miljonit klienti, tegutsedes 20 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara