3. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech saab taas eestlasest juhi

Internetimängude tarkvaratootja Playtech Eesti juht Juha Olavi Korhonen lahkub ettevõttest, Eesti arenduskeskust ja personalivaldkonda asus juhtima senine personalidirektor Kaari Simson.

Korhoneni sõnul on korporatsioonis toimunud viimaste aastate jooksul ulatuslikud struktuurimuudatused, mille tulemusena on Playtechi Eesti juhi roll suunatud eelkõige administratiivsele juhtimisele. Selles kontekstis on personalijuhi ja arenduskeskuse juhi rollide ühendamine tema hinnangul loogiline.

"Võtan juhipositsiooni üle olukorras, kus ettevõte töötingimused on hüppeliselt paranenud. Juha viimaseks suureks panuseks ettevõttele on olnud uue kontorihoone loomine Tartus," märkis Simson.

"Kuigi Kaari on ettevõttes töötanud vaid natuke üle aasta, on ta selle aja jooksul tõestanud end võimeka ja usaldusväärse juhina, kellel on hea üldjuhtimise vaist ning erakordselt hea oskus orienteeruda erinevates ärikultuurides," rääkis senine juht.

"Olen otsustanud peale ligi kaheksat Playtechis töötatud aastat perekondlikel põhjustel edasi liikuda ning mul on hea meel näha oma järglasena Kaarit, kes mõistab Playtechi siseelu ja on kompetentne esindama ettevõtet ka väljaspool," lisas Korhonen.

Kaari Simson on lõpetanud Tartu Ülikooli politoloogia eriala ning täiendanud end psühholoogia ja personalijuhtimise vallas. Simsonil on ligi kümneaastane töökogemus personalivaldkonnas, sellest üle poole IT-ettevõtetes.

Aastail 2006–09 oli ta personalijuht firmas Fujitsu Services. Playtechi Eesti üksuse personalitegevust on Simson juhtinud alates 2010. aastast.

"Juha rolli ettevõtte arengule on raske ülehinnata. Ta oli Playtechi kontserni esimene personalijuht, kelle osalusel on loodud mitmed korporatsiooni üksused ja kelle personalipoliitika toel on Playtech Estonia kasvanud üheks suurimatest IT-ettevõtetest Eestis. Minu jaoks on koos töötatud aasta olnud väga arendav ja ma nimetaksin Juhat oma mentoriks," ütles Simson.

Enne Juha Olavi Korhoneni juhtis Playtechi tegevust Eestis Rein Lemberpuu.

Viimase 11 aasta jooksul on Playtech Eestis arenenud väikeettevõttest enam kui 500 töötajaga suurfirmaks kontoritega Tallinnas ja Tartus. Tartu üksus oma 400 töötajaga on korporatsiooni suurim arenduskeskus ja Tartu linna üks suurematest erasektori tööandjatest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755