4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurentide kukepoks

Kaks konkureerivat sõidukite jälgimissüsteemide paigaldusfirmat OÜ GSMvalve ja OÜ Navirec loobivad teineteisele kaikaid kodarasse.

GSMvalve ainuomanik ja juht Hans Alter näitab näpuga Navireci suunas, et too on jätkuvalt suur maksuvõlglane, samas aga kipub eksootilistele turgudele ja on jätnud kodumaised kliendid unarusse. Navirec kaebas augustis aga tarbijakaitseametisse, et GSMvalve reklaam halvustab nende mainet ja eksitab tarbijat.

Kahe konkurendi vahel lendavatest sädemetest saab täispikka lugu lugeda täna ilmunud Äripäevast. Selleks telli päevapilet siit. Äripäeva saab tellida siit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755