5. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Putin keeldub sotsiaalvõrgustiku kontost

Venemaa president Vladimir Putin ei kavatse üheski sotsiaalvõrgustikus kontot avada, kuna talle piisab valitsuse veebilehel olevast infost peaministri kohta, vahendas uudisteportaal Lenta.

Putin kasutab internetti üldse harva, ütles tema pressiesindaja Dmitri Peskov televisioonis esinedes. Ehkki Putin kandideerib Venemaa presidendiks ja konto avamist on arutatud, pole kavas Putinile isiklikku lehekülge luua.

"Ta on kaugel sellest, et elada internetis," iseloomustas Peskov Putini harjumusi. "Harva, kuid ta siiski kasutab seda," lisas Peskov.

Venemaa praegusel presidendil Dmitri Medvedevil on ainuüksi Twitteris kaks kontot, tööinfo levitamiseks KremlinRussia ning isiklikuks tarbeks MedvedevRussia.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755