6. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IM Arvutid: Apple suudab olla innovaatiline ka Jobsita

Eestis Apple'i tooteid edasi müüva IM Arvutid ASi juhi Jaanus Treilmanni sõnul suudab Apple ilma Steve Jobsita olla innovaatiline ja jääb kindlasti alles.

"Siiralt usun sellesse, et Steve Jobs on üles ehitanud Apple'is aastakümnetega sellise kultuuri, et Apple suudab endiselt edasi olla innovaatiline ilma Jobsita. See on suur ettevõtt, kus töötab peaaegu 30 000 inimest, kes tegelevad ühe eesmärgi nimel," kommenteeris Treilmann Jobsi lahkumist.

Rääkides sellest, et Apple'i oli uus nutitelefon iPhone 4S mitmetele telefonientusiastidele pettumus, lootis Treilmann, et me näeme lähiajal ka edukaid Apple'i tooteid. "Apple'il on olnud ennegi selliseid tooteid, mida ei ole esimesel hetkel kohe nii positiivselt vastu võetud. Ma usun, et me näeme lähiajal järgmisi edukaid toote lansseerimisi, mis toob fännidele usku," nentis Treilmann.

Tema sõnul on raske öelda, mis toimub täna Apple'i aktsiaga, kindlasti avaldab uudis firma asutaja ning kauaaegse juhi surmast mõju. "Siin on suur osa spekulatsioonidel ja ootustel. Apple jääb kindlasti alles, selles ma ei kahtle," märkis Treilmann.

IM Arvutid AS on suurim Apple'i edasimüüja ning hoolduspartner Eestis. Ettevõte tegutseb alates aastast 1993. IM Arvutite mullune müügikäive oli 20,4 miljonit eurot.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755