7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kotka: ilmselt pannakse Elcoteqi Tallinna tehas müüki

Elcoteq Tallinn ASi juhi Jan Kotka sõnul võidakse firma Tallinna tehas seoses emaettevõtte pankrotiavaldusega müüki panna.

Peakontoriga toimub telefonikonverents täna pealelõunal, kus võiks saada lisainfot, edastas Kotka. "Lühidalt aga tähendab see Tallinna tehasele, et tehas pannakse peale pankrotiavalduse kinnitamist halduri poolt müüki ning usun, et lähimas tulevikus võetakse Tallinna tehas üle," lisas ta.

Kotka teatel on võimalik loomulikult ka mustem stsenaarium. "Kuid vähe tõenäoline, kuna Tallinna tehas on jätkuvalt kasumit teeniv ning omab tugevat kliendibaasi," märkis ta. "Halduri eesmärk on antud juhul maksimeerida pankrotivarast saadud tulu (Elcoteq Tallinna aktsiate omanik on Elcoteq SE) ning tühjana on selle tehase väärtus nullilähedane," selgitas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755