16. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple võib müüa 4 miljonit iPhone 4S juba esimesel nädalavahetusel

iPhone 4S müügiedu võib juba esimesel nädalavahetusel ületada iPhone eelmise versiooni müüginumbrid aastal 2010.

Viimane Apple müügihitt, nutitelefon iPhone 4S, mis jõudis poodidesse läinud reedel, on esimeste märkide järgi üliedukas. Kui eelmist versiooni iPhone 4 müüdi aastal 2010 esimesel nädalavahetusel 1,7 miljonit, siis uue versiooni müüginumbrid võivad ulatuda koguni kuni 4 miljonini, kirjutab Bloomberg.

Sajad inimesed New Yorgist Tokioni seisid reedel ja laupäeval järjekorras Apple poodide ees, et saada ihaldatud uue iPhone 4S omanikuks.

Eile pärastlõunaks oli USA telefonifirma AT&T aktiveerinud oma võrgus rekordarvu iPhone. Rekordmüügist teatas ka Spring Nextel Corp, samuti Verizon Wireless.

"Me täheldame segu inimestest kes ostavad oma esimese nutitelefoni ja kes tulevad üle konkurentide juurest," kommenteeris Verizoni pressiesindaja Brenda Raney olukorda.

iPhone 4S jäi Apple'i viimaseks telefoniks hiljuti surnud legendaarse tegevjuhi Steve Jobsi ajastust. Apple'i värskeimal nutitelefonil on uuendustena olemas häälkäsklusi mõistev tarkvara, kiirem protsessor ja täiustatud kaamera.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755