Intel tegi rekordkäibe

Inteli aktsia hind tõusis eile järelkauplemisel, kuna maailma suurima protsessoritootja IV kvartali käibeprognoos ületas analüütikute prognoositut seoses arenevate turgude tugeva nõudlusega sülearvutite järele, vahendab Bloomberg.

Käive kasvas 14,7 miljardile dollarile, pluss-miinus 500 miljon dollarit, teatas ettevõte. Analüütikud on prognoosinud IV kvartali käibeks 14,2 miljardit.

Inteli III kvartali puhaskasum kasvas 17,2%, 3,47 miljardile dollarile ehk 52 sendilt aktsia kohta 65 sendile. Analüütikud ootasid 61sendist kasumit 13,9 miljardi dollarilise käibe juures. Käive kasvas 28%, rekordilise 14,2 miljardi dollarini.

Inteli aktsia hind käis järelkauplemisel 24,60 dollaril. Tavakauplemisel tõusis aktsia hind 0,5%, 23,40 dollarile.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara