Tumedad pilved Ericsson Eesti kohal

Eesti ekspordi lipulaeva, viimastel aastatel komeedina kasvanud Ericsson Eesti tellimuste maht on viimastel nädalatel vähenenud, mistõttu võib ettevõttel lähiajal ees seista ka suurem koondamine.

Nii väitsid Äripäevale kolm üksteisest sõltumatut, kuid oma töökohustuste tõttu anonüümsust palunud allikat. Nende sõnul ei lähe Ericssonil Eestis hetkel kõige paremini, tellimuste ja ka vedude maht on kahanenud ja ühe allika väitel on võimalik, et reageeringuna kasutab ettevõte ka koondamisi, mis võivad mustema stsenaariumi kohaselt küündida pea kolmandiku ettevõtte 1400 töötajast.

Ettevõtte keerulisemad ajad pole tehases endas kulutulena levima hakanud. Äripäeva poolt eile hommikul öisest vahetusest tulnutest väitis vaid üks noormees Rusdam, et on kuuldused eesseisvast töötajate arvu kahanemisest on tema kõrvu jõudnud. Siiski loodab ta, et see pole tõsi. Ülejäänud üle kümne töötaja ei teadnud asjast midagi. Küll aga nenditi, et töökoormus on vähenenud.

Loe artiklit siit. Videot intervjuudest töötajatega vaata siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara