21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung edestas Apple'it nutitelefonide müügis

Kolmanda kvartali tulemuste kohaselt napsas Samsung nutitelefonide müügis Apple'ilt esikoha, kirjutas The Wall Street Journal anonüümsele allikale tuginedes.

Kolmandas kvartalis tarnis Samsung 20-30 miljonit nutitelefoni. Kolmandal kohal on endiselt Nokia 16,8 miljoni nutitelefoniga. Kõiki mobiiltelefone arvesse võttes on Nokia endiselt suurim tootja.

Ametlikku kinnitust Samsungi esikohale siiski veel pole, ettevõte pole oma tarnemahte öelnud. Samsung avaldab oma kolmanda kvartali finantsaruande tuleva nädala alguses.

Samsungi nutitelefonid töötavad kolmel operatsioonisüsteemil, milleks on Android, Windows Phone 7 ja ettevõttes välja arendatud bada. Koos Google'iga arendas Samsung välja uusimat Androidi versiooni, Ice Cream Sandwichi, kasutava nutitelefoni Galaxy Nexus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755