27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Danske Markets soovitab võtta Nokia aktsiast kasumit

Danske Markets langetas Nokia aktsiasoovituse hoia-tasemele ja määras hinnasihiks viis eurot.

Analüütikud näevad ilma Microsofti platvormimakseteta Nokia tulemustes ja rahavoos vähe tõusuvõimalust. Varem soovitas Danske Bank Nokia aktsiat osta ja aktsia hinnasiht oli kuus eurot.

Nokia mobiiltelefonide ärile saavad 2012. aasta esimesed kuus kuni üheksa kuud olema rasked. Analüütikute arvates ei genereeri tõenäoliselt Windows Phone 7 oluliselt rahavoogu 2012. aastal. Samuti ei  tule tõenäoliselt Windows Phone 7 olulisi mahte, 2012. aastaks prognoositi 21 miljoni telefoni müüki keskmise müügihinnaga 170 eurot.

Nokia dividendide, rahavoogude ja rahajäägi suhtes neljandas kvartalis ja 2012. aastal on analüütikud meelestatud positiivsemalt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755