Steve Ballmer taas Eestis

Kevadel esmakordselt Eestit külastanud Microsofti juht Steve Ballmer saabus kolmapäeval taas Tallinna.

Õhtul kella kümne ajal tunnistas seni saladuses hoitud visiiti Skype'i juht Eestis Sten Tamkivi, postitades vastava teate oma Twitteri kontole. Ballmeri väljumist Tallinna lennujaama VIP-tsooni uksest ning istumist musta väikebussi kajastavad pildid on portaalis just24.ee.

Seoses Skype'i ostmisega Microsofti poolt külastas Ballmer viimati Skype`i Tallinna kontorit tänavu mai keskel. Ühtlasi kohtus ta siis ka president Toomas Hendrik Ilvesega.

"Väga tore on siin olla, oleme Microsofti ja Skype'i tehingust väga elevil. Olen õnnelik ka fantastilise meeskonna üle, kellega Tallinnas tänase päeva veetsin. Lihtsalt suurepärane," lausus pikematest intervjuudest keeldunud Ballmer toona meediale. Sarnaselt nüüdsele visiidile saatis Microsofti juhti ka maikuisel esimesel Eesti-külastusel Skype'i juht Tony Bates.

Steve Ballmer liitus Microsoftiga 1980. aastal, olles ettevõtte kolmekümnes töötaja ning esimene, kelle värbas firma suuromanik Bill Gates. 55aastase Ballmeri isiklikku vara hindab USA väljaanne Forbes 13,9 miljardile dollarile, millega ta on maailma rikaste edetabelis 46. kohal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara